Aktivitus har bedrivit testverksamhet och givit individuella träningsråd, baserade på lång erfarenhet och vetenskaplig grund, i Göteborg i 10 år. Aktivitus räknas idag som ett av landets ledande testkliniker och coachingföretag.  Aktivitus öppnar den 1:a december även en klinik i Stockholm och det vill vi på triscore inte missa. Vi söker därför dig som vill ta din träning till nästa nivå och bli först i Stockholm med att prova deras individuella coachning och tester.

Vem är du?

Kille eller tjej, ålder eller nivå spelar ingen roll utan det som är viktigt är att du är villig att ta din träning till nästa nivå och att du följer det träningsprogram som du får och som är baserat på de tester som du gjort. Start i december.

Du ska förstås vara medlem hos triscore men måste också tycka om att skriva. En gång i månaden vill vi ha en månadsavstämning från dig där du berättar hur din träning går och som kommer att publiceras på triscore. Vi kommer även närvara vid uppstarts- och avslutningstest för att se hur du utvecklats.

Vad ingår?

Aktivitus Triathlonpaket

–          Ett avancerat test på löpband med laktatmätning

–          Ett avancerat test på cykel med laktatmätning

–          Ett VO2max-test på cykel eller löpband

–          Ett personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor med inriktning mot triathlon (cykel+löpning).

–          Uppföljningstester
Urval

Du som är intresserad av att bli vår testpilot skickar ett mejl till info@triscore.se

Vi kommer sedan välja lämplig person utifrån era profiler där vi kommer titta på din utveckling över åren och vilken målsättning du har med din träning. Desto mer genomarbetad profil desto enklare blir det att få en uppfattning om dig.

 

Om Aktivitus Stockholm

Aktivitus i Stockholm öppnar den 1:a december på Råsundavägen 12 i Solna/Haga norra. Platschef och partner är Johan Hasselmark.  Johan har lång erfarenhet från uthållighetsidrotter på elitnivå, främst multisport där han tillhör världseliten.

Johan bceltman2erättar:

 – ‘Aktivitus har effektiviserat träning för både nybörjarmotionärer till elitatleter’ i 10 års tid. Genom gedigen kunskap, erfarenhet, fysiska tester, teknikanalyser och en utpräglad personlig anpassning optimerar vi träningen, för och med våra kunder.’

– ’Aktivitus tar alltid individen och den personliga anpassningen som utgångspunkt. Vi utgår ifrån kundens mål och tar hänsyn till förutsättningar, möjligheter och begränsningar. Merparten av våra kunder har en vardag att ta hänsyn till. Familj och jobb m.m. måste fungera. Vad de behöver är inte någon som säger att de måste ”träna mer och hårdare” utan någon som hjälper dem med innehållet i träningen. Nyckeln ligger i effektivisering, säger Johan. – Vad gör du med dina träningstimmar och hur ska du göra för att ge bäst effekt mot just dina mål efter dina förutsättningar.’

 

Är du intresserad av bli vår testpilot? Anmäl intresse till info@triscore.se senast den 19 november. För mer information om aktivitus klickar du här.

 

 

5 November 2014

Leave a Reply