Triscore anordnade tidigare i år Sveriges första triathlontävling på 1/2-Nicedistans – Genrepet triathlon – i Flaxenvik som ligger några kilometer utanför Åkersberga. Tävlingen fick snabbt epitetet “Stockholms tuffaste” på grund av den kuperade banan och distansen. Nu öppnar vi anmälan inför tävlingen som hålls den 26 juli 2015 och som vanligt så har vi några överraskningar till er som tävlar.

Föreningskampen/Klubb-SM

Vi på triscore älskar idrott och tycker att gemenskapen och att ha roligt är det viktigaste när vi anordnar en tävling. Vad kan vara mer roligt och ärofyllt än att förutom göra ett bra resultat för egen del även få representera sin klubb i vad vi kallar för Föreningskampen eller informella Klubb-SM i triathlon?

Hur fungerar det?

När du anmäler dig så uppger du i din anmälan om du är medlem i någon klubb som du vill tävla för. Vinner gör den klubb som samlar flest “triscorepoäng”. Varje deltagare har tre dagar på sig efter tävlingen att registrera sitt resultat under sin profil på triscore och få sina poäng. Vi sammanställer sedan varje förenings totala poäng och räknar fram en vinnande förening som inte bara vinner äran utan också ett föreningsbidrag.

Nya unika mmedalj Genrepet 2015edaljer

Har du någonsin drömt om att bli förevigad eller vara symbolen för en väl utförd prestation? I Genrepet triathlon så låter vi någon eller några av föregående års deltagare stå modell för medaljerna. Varje år kommer vi ta fram en ny unik design med någon eller några av våra deltagare som motiv. 2015 års medalj pryds av årets manlige vinnare.

Mat och underhållning

För oss är den glada stämningen och att deltagarna trivs det viktigaste. Vi vill att deltagarna ska känna att Genrepet triathlon inte bara är en tävling utan också ett avslappnat tillfälle att umgås med likasinnade. För att göra det trevligt för våra deltagare så lägger vi stor vikt vid att laga god och nyttig mat efter målgång och en plats att sitta med utsikt över hav och målgång. Målet är att få så många som möjligt att stanna och heja siste deltagare i mål. Vi kommer också att ha musikunderhållning både i start/målområdet samt längs med banan.

Om banan

Banan är tuff men vacker. Tre varv simning med australian exit som följs av tre varv tuff cykling som aldrig låter dig slappna av. Slutligen två varv löpning på en varierande, vacker och kuperad bana. Gruvbacken har gett mer än en deltagare mardrömmar. Har ni vänner och bekanta som följer med som publik så är det här sannolikt en av de mest publikvänligaste tävlingarna under året. Målområdet passeras inte mindre än åtta gånger.

För mer information och anmälan

Gå till www.genrepet.se

Anmälningsavgift t.o.m. 31/12 är 500kr

6 October 2014

Leave a Reply