Vi har nu uppdaterat triscore-rankingen med ytterligare fyra tävlingar som går att registrera. Då många av våra medlemmar tävlar i Swimrun så kändes det naturligt att vi ska få in flera swimruntävlingar. Problemet med swimruntävlingar är att varje tävling måste bedömas individuellt då de är så olika både till distans men också i förhållandet mellan löpning/simning och antalet växlingar.

 

De fyra tävlingar som nu går att registrera är Utö Swimrun, Stockholm Swimrun, Engadin Swimrun och Kustjagaren. Vi kommer kontinuerligt fortsätta att uppdatera antalet tävlingar som går att registrera i vårt triscore. Problemet är att det inte får bli så många att det blir tungrott att registrera sina tävlingar.

10 September 2014

4 Responses to “Fyra nya swimruntävlingar går nu att registrera i ditt “triscore””

 1. Ryan Provencher

  Med 36 Swimrun tävlingar nästa år ni kanske måste göra en Swimrun utan distans och då kan vi registrera totalt simdistans, löpdistans och antal växlingar. sedan du ni ta från något snitt fart för simning och löpning och växling. Inom simvärlden är 1000 poäng världsrekord. Ser om ni kan hitta en formulär som ger segare i de olika tävlingar från i år samma poäng +/-5%.

  idag är den ingen poäng system för de olika Halv Ironman. Men de tre jag har gjort i år är klart olika underlag och banaprofil; Vansbro, Tjörn och Jönköping. nästan 20min skillnad från en bana till den andra

  • Triscore

   Hej Daniel,
   Kul att du gillar oss!
   Vi fortsätter och utöka triscore med nya tävlingar som går att logga. Problemet med Swimrun-tävlingar är att de är alla väldigt olika. Det skiljer sig väldigt, hur mycket simning i förhållande till löpning det är och hur många växlingar det är så varje tävling måste bedömas var för sig. För att kunna göra en bra bedömning utifrån våra kriterier så krävs det att tävlingen helst har gått flera gånger och med flera swimrun-specialister som deltagare. Antalet swimruntävlingar ökar stort så vi tittar på hur vi skulle kunna göra annorlunda. Tack, för din feedback!

Leave a Reply